Referencer

TimSchou.jpg

Tim Schou, Musiker

“Marianne’s klipning og hovedbundsmassage er ikke bare en tur til frisøren. For Marianne er personlig af helvede til og det er hun helt ned i fingerspidserne, så det kan i den grad mærkes når hun går i gang med hendes magiske hovedbundsmassage.

At hun så også har en fantastisk sans for moderne og skarp klipning, er bare en bonus. - Tim Schou”

LindaAndrews.jpg

Linda Andrews, Sangerinde

Hvor heldig har man lige lov til at være?
Wellness og forkælelse hjemme hos mig selv. Marianne fra Galleri Storch i Aalborg kom hele vejen over til Sjælland for at forkæle mig med både ansigts- og hovedbundsmassage. Hold nu op hvor var det godt!!! Hvornår er du sidst blevet forkælet??
Marianne Storch fra Galleri Storch er super dygtig, så hvis du bor i Aalborg, så er det der du skal hen. Nå ja.........hun klippede også mit hår.

Thomas Blum, Sanger

Se Thomas flotte anbefaling i videoen!

JannieKaastrup.jpg

Jannie Kaastrup

Hvis du vil have en kreativ, modig og anderledes frisør
(på den fede måde) 
Efter min mening Aalborg's bedste frisør 

Gregers.jpeg

Gregers, Musiker

"Hos Marianne og Galleri Storch bliver man altid mødt af et stort smil, good vibes og glad energi. Det er altid en fornøjelse at blive stylet, og jeg har i forbindelse med mine shows nydt stor glæde af Marianne's klipninger og styling, så jeg kan stå skarpere på scenen.
Professionel, effektiv og så har hun også Aalborg's bedste kaffe!"

René Gerrick, Forsanger i danmarks bedste Kim Larsen Coverband

Se Renés flotte anbefaling i videoen!

ZIDIDADA

Se ZIDIDADAS flotte anbefaling i videoen!

received_3243100002466358.jpeg

Gitte Guldhammer

Marianne har gjort en kæmpe forskel i for mig. Jeg er gået fra langt og kedeligt hår gennem 25 år til at være en helt ny type med en smart super kort frisure.

Jeg elsker at komme i salonen og blive storforkælet med lækker kaffe, og fantastisk hovedbundsmassage.

Der er altid plads til smil, grin og alvorlighed, altid frisk på en dialog omkring de nyeste muligheder.

TAK Marianne du er i mit liv kommet for at blive

FIE.jpg

FIE, sangerinde

Marianne har flere gange haft sine magiske fingre i mit hår og det kan kun anbefales. Grundig, fingeren på pulsen, chick, dejlig oplevelse og varme i Galleri Storch er nogle de ord der falder mig ind når jeg tænker på Marianne. Jeg har været så glad for min nyeste frisure som hun har klippet.
Jeg glæder mig til næste gang jeg rammer Ålborg. Der skal jeg også have en healende hovedbundsmassage af Mariannes magiske fingre.


PS: Hun er også formidabel med en make-up pensel.

Lone1.jpeg

Lone Patricia Christensen

Marianne får også 10 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ fra mig❤️Marianne er bare en helt speciel dygtig frisør, som altid finder det bedste til hendes kunder ❤️største anbefaling herfra🙌🏻👌❤️⭐️efter år hos en anden frisør, er det som at komme hjem, når man sætter sig i Mariannes stol❤️hun har den fantastiske evne til lige at vide, hvad man gerne vil have, og ikke mindst hvad det klæder en❤️❤️❤️